Nestala bivša španska skijašica Blanka Fernandes Očoa

Bivša španska skijašica i osvajačica olimpijske medalje Blanka Fernandes Očoa nestala je i policija za njom traga, saopšteno je u toku dana.

Izvor: SN

Nedelja, 01.09.2019.

15:40

Nestala bivša španska skijašica Blanka Fernandes Očoa
Bob Martin /Allsport

Fernandes Očoa nestala je pre više od nedelju dana, preneo je BBC saopštenje španske policije.

Ona je poslednji put viđena 23. avgusta za volanom crnog Mercedesa, u predgrađu Madrida.

Španska policija je od građana zatražila informacije o 56-godišnjoj Očoi, na zahtev njene porodice, prneo je El Pais. Ona je kuću napustila bez telefona i od tada nije koristila kreditne kartice.

Kako je preneo španski list, detektivi koji rade na slučaju još nisu našli ni jedan trag.

Očoa je prva Španjolka osvajačica medalje na Zimskim olimpijskim igrama. Ona je 1992. u Albervilu osvojila bronzu u slalomu. Učestvovala je na četiri olimpijska takmičenja između 1980. i 1992. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: