Luis Hamilton o penziji: Ne planiram da stanem

Aktuelni svetski šampion Formule 1 Luis Hamilton rekao je da nema nameru da se povuče u skorije vreme.

Izvor: SN

Nedelja, 25.08.2019.

13:43

Luis Hamilton o penziji: Ne planiram da stanem
Photo by Charles Coates/Getty Images

Hamilton je trenutno lider u šampionatu sa 62 osvojena boda i sve je bliži 6. tituli svetskog šampiona i ukoliko uspe da je osvoji ostaće "kratak" samo jednu šampionsku titulu za "kraljem Formule 1", Mihaelom Šumaherom.

"Jednog dana ću morati da stanem, ali se za sada sjajno osećam i fizički i mentalno. Ne planiram da stanem, imam još mnogo toga da uradim, da osvojim, da postignem, kako i automobilu tako i van njega", poručio je tridesetčetvorogodišnji Luis Hamilton.

Hamiltonovi komentari govore da je on spreman da produži ugovor sa Mercedesom, koji ističe 2020. godine.

"Putovanje sa Mercedesom je fenomenalno. Veoma sam uzbuđen da vidim šta će mi ekipa spremiti u budućnosti i iskreno ne znam zbog čega ljudi prestaju da voze, ali znam da ja obožavam vožnju. I zaista obožavam izazove", poručio je Hamilton.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: