Leverkuzen i Frajburg perfektni, Hofenhajmu prva pobeda u sezoni

Fudbaleri Bajera iz Leverkuzan pobedili su na gostovanju Diseldorf sa 3:1, u drugom kolu Bundeslige.

Izvor: PT

Subota, 24.08.2019.

17:30

Leverkuzen i Frajburg perfektni, Hofenhajmu prva pobeda u sezoni
Photo by Juergen Schwarz/Bongarts/Getty Images

Leverkuzen je odigrao sjajnu utakmicu, koju je rešio u prvih 40 minuta utakmice.

Bejker je u šestom minutu postigao auto-gol, Aranguiz je u 33. povećao na 2:0, dok je Belerabi u 39. bio precizan za 3:0. S tim rezultatom otišlo se na pauzu.

U nastavku je Leverkuzen priveo meč rutinski kraju. Diseldof je uspeo da postigne utešni gol u 82. minutu. Bajer iz dve utakmice ima isto toliko pobeda, dok Diseldorf ima 1/1.

Pobedu je ostvarila i Borusija iz Menhengladbaha, odnosno Hofenhajm i Frajburg, dok su Augsburg i Unio iz Berlina odigrali 1:1.

Borusija je na gostovanju protiv Majnca slavila sa 3:1, a golove su postigli Lajner, Plea i Embolo. Jedini strelac za domaći sastav bio je Kvaison u 18. minutu.

Frajburg je istim rezultatom bio bolji od Paderborna. Domaća ekipa došla je prva do prednosti, međutim u nastavku je Frajburg dominirao. Mamba je bio strelac za Paderborn, dok su strelci za goste bili Valdšmit, Peterson i Čang-Hon.

Hofenhajm je pred domaćom publikom pobedio Verder 3:2. Heroj domaćeg tima bio je Kaderabek, koji je u 87. minutu postigao odlučujući gol.

Kasnije u toku da igraju Šalke i Bajern Minhen, dok se u nedelju sastaju Lajpcig-Ajntraht i Herta-Voflsburg.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: