Očajnički potez Lejkersa posle povrede Kazinsa

Los Anđeles Lejkersi otpočeli su potragu za zamenom na poziciji centra usled povrede Demarkusa Kazinsa.

Izvor: LN

Petak, 23.08.2019.

19:48

Očajnički potez Lejkersa posle povrede Kazinsa
Photo by Jonathan Daniel/Getty Images

Lejkersi su nedugo nakon što nisu uspeli da dovedu Kavaja Lenarda oformili tim za narednu sezonu, ali ih je unazad vratila teška povreda iskusnog Kazinsa.

Neko vreme nisu postojale informacije koga će Lejkersi upariti sa Džavejlom Mekgijem na poziciji pet, a sada je to objavio renomirani Adrijan Vojnarovski.

Lejkersi su obavili razgovor i trening sa dva "bivša igrača", to jest košarkaša koja su odavno ispala iz forme i u nju se nikada nisu vratila - Dvajtom Hauardom i Žoakimom Noom.

Nekada Ol-star centar Orlanda je za "jezedržije" nastupao sezone 2012/13, ali se tada nije proslavio, kao ni u jednoj od narednih ekipa do sada.

Pored 33-godišnjeg Hauarda za mesto u timu sa Lebronom i "Obrvom" boriće se Noa, bivši centar Čikaga, Njujorka i najskorije Memfisa.

Lejkersi takođe planiraju trening sa bivšim NBA šampionom iz redova Golden Stejt Voriorsa, iskusnim Morisom Spejtsom, koji je donedavno branio boje Klipersa i Orlanda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: