Tumbaković o spisku i igračima Partizana VIDEO

Selektor reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković je objasnio zašto na njegovom spisku nema nijednog igrača Partizana.

Izvor: SV

Petak, 23.08.2019.

12:34

Tumbaković o spisku i igračima Partizana VIDEO
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

On je objavio imena igrača na koje računa za predstojeće utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Portugala i Luksemburga.

Iako je Tumbaković proveo veliki deo karijere u Partizanu i u delu javnosti je percipiran kao "Partizanov trener", na njegovom prvom selektorskom spisku nije bilo nijednog igrača kluba iz Humske 1.

"Ovaj spisak je deo moje profesionalne odgovornosti i objektivnosti. Sav moj trenerski vek je bio usmeren u tom pravcu. Tako sam se ponašao i ovoga puta. Da je u Partizanu postojao igrač koji zavređuje pažnju, sigurno bi bio na spisku i biće, da li iz Partizana ili nekog drugog kluba naše lige. Moj cilj je da odgovorim zahtevu i odgovornosti pozicije selektora", istakao je Tumbaković.

Spisak igrača pogledajte na ovom LINKU.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Podeli: