Aleks Okslejd-Čemberlen u Liverpulu do 2023.

Engleski fudbaler Aleks Okslejd-Čemberlen potpisao je novi ugovor sa Liverpulom, koji ga ostavlja u "Redsima" do 2023. godine.

Izvor: SN

Četvrtak, 22.08.2019.

22:33

Aleks Okslejd-Čemberlen u Liverpulu do 2023.
Photo by Shaun Botterill/Getty Images

Dvadesetpetogodišnji Okslejd-Čemberlen se u aprilu vratio fudbalu posle oporavka od povrede ligamenata kolena, koju je zaradio u utakmici Lige šampiona protiv Rome 2018. godine.

Aleks je u Liverpul došao iz Arsenala i njegov aktuelni ugovor važio je do 2022. godine.

"Zaista sam uzbuđen što imam mogućnost da ostanem u Liverpulu. Nadam se da ću moći da pružim neke dobre partije kako bih iskupio za izostanak zbog povrede. Obećavam navijačima da ću dati apsolutno sve od sebe",
poručio je Okslejd-Čemberlen.

Aleks Okslejd-Čemberlen je nastupio za Liverpul na meču sa Sautemptonom po prvi put od aprila 2018. godine, a u Superkupu Evrope je igrao 45 minuta protiv Čelsija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: