Kopenhagen savladao Rigu, "nula" Ludogoreca i Maribora

Počelo je četvrto kolo kvalifikacija za Ligu Evrope i fudbaleri Kopenhagena su rezultatom 3:1 savladali ekipu Rige.

Izvor: SN

Četvrtak, 22.08.2019.

21:35

Kopenhagen savladao Rigu,
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Kopenhagen je dobro počeo kvalifikacije za Ligu Evrope, pošto su uspeli da odbrane domaći teren i da odnesu trijumf pred revanš u Letoniji.

Nekadašnji fudbaler Ajaksa Viktor Fišer doveo Dance do vođstva, da bi Kames krajem prvog poluvremena doneo poravnanje.

Drugo poluvreme je odlično počelo po Kopenhagen pošto su dobili jedanaesterac, a njega je realizovao Sotiriu. Do kraja susreta je Kopenhagen postigao još jedan gol, preko Mohameda Daramija u poslednjim momentima utakmice i Kopenhagen će u revanšu imati nešto lakši posao.

Bugarski predsatvnik Ludogorec, dočekao je slovenački Maribor i utakmica je završena bez pobednika, rezultatom 0:0 i na tom susretu je Dino Hotić zaradio crveni karton početkom drugog poluvremena, pa je Maribor igrao sa igračem manje.

Astana je bila veoma uspešna protiv Bate Borisova u prvoj utakmici odigranoj u četvrtak, oni su beloruski tim ispratili sa tri gola u mreži, od čega dva u prvom poluvremenu.

Konačnih 3:0 postavljeno je u 52. minutu, kada je Runar Mar Sigurjonson bio precizan sa bele tačke. Sat vremena kasnije, krenuo je duel Ararata i Didelanža i Ararat je pogotkom Antonova u četvrtom minutu sudijske nadoknade došao do pobede pred svojim navijačima.

Prvi gol je postigao Lima već u 22. minutu utakmice i to je bilo sve viđeno u prvom poluvremenu, u nastavku je Didelanž došao do izjednačenja preko Sinanija, da bi Antonov doneo blagu prednost pred revanš.

Malme je bio favorit protiv ekipe Bnei Jehude i to su na terenu potvrdili, pošto su došli do ubedljive pobede od 3:0. Ekipa Suduve odigrala je remi bez golova protiv mađarskog Ferencvaroša.

Fejnord je baš kao i Malme lako pobedio izraelskog predstavnika, samo je to bio Hapoel Ber Šiva, a rezultat je takođe bio 3:0. Liroj Fer koji je u karijeri igrao i Premijer ligu, postigao je dva pogotka i bio jedan od najzaslužnijih za trijumf Fejnorda. Kvalifikacije za Ligu Evrope, četvrto kolo:

Astana – Bate Borisov 3:0 (2:0)
Ararat – Didelanž 2:1 (1:0)
Malme – Bnei Jehuda 3:0 (2:0)
Suduva – Ferencvaroš 0:0
Fejnord – Hapoel Ber Šiva 3:0 (1:0)
Ludogorec – Maribor 0:0
Kopenhagen – Riga 3:1 (1:0)
20:00 AEK – Trabzonspor
20:00 Legija – Rendžers
20:30 AZ – Rojal Antverp
20:30 Steaua – Vitorija Gimaraeš
20:30 Gent – Rijeka
20:30 PSV – Apolon
20:30 Strazbur – Ajntraht
20:45 Seltik – AIK
20:45 Linfild – Karabag
20:45 Braga – Spartak M.
21:00 Espanjol – Zorja
21:00 Partizan – Molde
21:00 Slovan – PAOK
21:00 Torino – Vulverhempton

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: