Sudije baš vole Fener, tri penala za 23 minuta

Fudbaleri Fenerbahčea sastaju se sa ekipom Gazijantepa, u okviru 1. kola turske Superlige.

Izvor: MT

Ponedeljak, 19.08.2019.

19:50

Sudije baš vole Fener, tri penala za 23 minuta
Photo by Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images

Da ova utakmica ne bude baš kao i druge, pobrinuo se sudija Arda Kardesler.

Naime, ovaj arbitar je svirao čak tri penala za domaće i to za samo 23 minuta meča.

Prvo je u 6. minutu utakmice sudar štopera gostiju i Maksa Kruzea okarakterisao kao penal, iako deluje da kontakta zapravo nije ni bilo. Jedanaesterac je iskoristio Nigerijac Viktor Mozes.

Drugi put na belu tačku sudija Kardesler pokazao je u 12. minutu, kada je oboren kapiten domaćih Emre Belezoglu. Ovoga puta, golman gostiju Guvenč odbranio je penal Nigerijcu, uhvativši mu "živu" loptu.

Period između drugog i trećeg penala, iskoristil su fudbaleri Fenera, pošto je Brazilac Muriki "bombom" duplirao prednost.

Nesvakidašnju situaciju i tri svirana penala za jednu ekipu za samo 23. minuta, krunisao je Emre, koji je rutinski realizovao najstrožu kaznu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: