Košarkaši Crvene zvezde počeli pripreme za novu sezonu

Košarkaši Crvene zvezde započeli su pripreme za novu sezonu okupljanjem jedne grupe igrača, saopštio je srpski i regionalni šampion.

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.08.2019.

14:25

Košarkaši Crvene zvezde počeli pripreme za novu sezonu
Foto: KK Crvena zvezda

Kako se navodi, prva od tri grupe prvotimaca okupila se u prostorijama ordinacije ’’Vita Maxima’’ na Čukarickoj Padini, gde su obavili detaljne preglede, analize i testiranja pod nadzorom klupskog lekara Nebojše Mitrovića.

Prvu grupu predvodio je kapiten Branko Lazić, a pored njega tu su bili i Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac, Stratos Perperoglu, Nemanja Nenadić, Boriša Simanić, Filip Čović i Majkl Odžo.

Kako stoji u saopštenju kluba sa Malog Kalemegdana, svi igrači su pokazali zavidne rezultate na testiranjima jer su pored zasluženog odmora, pauzu između dve sezone iskoristili i za individualan rad, sledeći plan koji im je pripremio strucni štab.

Prvi trening zakazan je za četvrtak 22.avgust, a pripremne utakmice započinju već 1. septembra.

U utorak i sredu će još dve grupe igrača obaviti neophodna testiranja i preglede, a do kraja tekuće nedelje očekuje se da sastav Zvezde bude kompletan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: