Šruder se zagreva – 33 poena u pobedi Nemačke

Košarkaška reprezentacija Nemačke pobedila je Poljsku 92:84, u pripremnom meču pred Svetsko prvenstvo u Kini.

Izvor: PT

Nedelja, 18.08.2019.

18:20

Šruder se zagreva – 33 poena u pobedi Nemačke
Foto: FIBA

Plejmejker Nemaca Denis Šruder odigrao je fenomenalnu utakmicu, pošto je ostvario učinak od 33 poena, devet asistencija i pet skokova.

Igrač Oklahome na prethodnom Evrobasketu bio je drugi najbolji strelac šampionata sa 24 poena u proseku, a vidimo da će i u Kini biti u dobrom ritmu.

Pored Šruder dobre partije odigrali su Danijel Tajs (17 poena) i Pol Cipser (10 poena).

U poraženom sastavu istakli su se Ponitka i Vačinski sa po 16 poena.

Nemačka će na Svetskom prvenstvu igrati u grupi sa Francuskom, Jordanom i Dominikanskom Republikom, dok će Poljska biti u grupi sa Kinom, Venecuelom i Obalom Slonovače.

Mundobasket igra se od 31. avgusta do 15. septembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: