Poslednji test za Srbiju u Grčkoj – Grčka

Košarkaška reprezentacija Srbije u nedelju igra treću utakmicu na Akropolis kupu u Grčkoj, protiv domaće nacionalne selekcije.

Izvor: SV

Nedelja, 18.08.2019.

09:00

Poslednji test za Srbiju u Grčkoj – Grčka
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Izabranici selektora Aleksandra Đorđevića su ostvarili dve pobede na takmičenju, protiv Turske i Italije.

"Orlovima" je pred povratak u Beograd ostao još duel sa Grčkom, koju predvodi najkorisniji igrač minule NBA sezone Janis Adetokumbo.

Selektor Grčke Tanasis Skurtopulos ima problema sa sastavom, pošto je plejmejker Kostas Slukas verovatno otpisan zbog povrede lista, a navodno postoje i nesuglasice sa Janisom Burusisom.

Njegov kolega sa klupe Srbije, srećom, nema razloga da se bavi atmosferom u svlačionici, ali sve više vremena provodi u društvu medicinskog osoblja, koje ima niz "klijenata".

Povređenom Milošu Teodosiću se najpre pridružio Vladimir Lučić, koji nije ni otputovao u Grčku, za razliku od Nikole Milutinova koji je u timu, ali sa ograničenom minutažom.

Veliki udarac je Srbija zadobila upravo na Akropolis kupu, pošto je tešku povredu u utakmici s Turskom doživeo Dragan Milosavljević, zbog čega će morati da napusti pripreme i neće putovati u Kinu.

Duel Grčke i Srbije je na programu od 19.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: