Medvedev: Rekao sam sebi – "šta me košta da udarim jako taj drugi servis"

Ruski teniser Danil Medvedev je odigrao fenomenalan meč u polufinalu Sinsinatija i savladao favorizovanog Novaka Đokovića.

Izvor: SV

Nedelja, 18.08.2019.

08:51

Medvedev: Rekao sam sebi –
Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Medvedev je šokirao protivnika fantastičnim servisima, pogotovo drugim, iz koga je osvojio pet direktnih poena.

Đoković je dobio prvi set sa 6:3, ali je Medvedev naredna dva osvojio istovetnim rezultatom.

"Imao sam drugi servis pri rezultatu 3:3 i 30:30. Imao sam slabu realizaciju do tada i rekao sam sebi da me ništa ne košta da udarim najjače što mogu. Pogodio sam i odlučio da nastavim tako, znao sam da mi jedna eventualna dupla servis greška neće promeniti život", rekao je Medvedev.

Ruski igrač se našao u trećem uzastopnom finalu.

"Igrao sam protiv Rafaela Nadala u Montrealu i osvojio sam samo tri gema. Srećan sam zbog pobede nad Novakom, to je veliki uspeh", zaključio je Medvedev.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: