Mari: Ovakav Kirjos nije dobar za tenis

Endi Mari, nekadašnji najbolji teniser sveta, osvrnuo se na incident koji je napravio Nik Kirjos na Mastersu u Sinsinatiju.

Izvor: PT

Petak, 16.08.2019.

19:00

Mari: Ovakav Kirjos nije dobar za tenis
Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Australijanac je bio veoma nekulturan na meču protiv Karena Hačanova, u više navrata je vređao sudiju, a organizatori turnira su ga kaznili sa 113.000 dolara.

Mari, koji ima odličan odnos s Kirjosom, rekao je da je razgovarao odmah posle meča s Nikom i da se nada da se ovo više neće ponavljati.

"Nije bilo lepo od njega, nije trebalo da se tako ponese prema Fergusu Marfiju", rekao je Mari za "BBC sport".

Kirjos se nedopustivo ponašao u Sinsinatiju, a Mari kaže da Kirjos mora da pronađe onu igru iz Vašingtona.

"Razgovarao sam malo s njim posle tog meča. Prošle nedelje u Vašingtonu uradio je veoma dobar posao i hranio se energijom s tribina. Ali, očigledno je da je ove nedelje nastavio po starom. Treba da se nadamo da će Kirjos rešiti problem koji ima, pošto onaj Nik iz Vašingtona je dobar za tenis, ali ovaj iz Sinsinatija nije", kaže Mari i dodaje:

"Nadam se da će naći rešenje".

Australijanac je kažnjen novčano, ali mu preti i duža suspenzija, pošto je pokrenut postupak protiv njega.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: