Grin: Samo lud čovek će reći da Voriorsi ne idu u plej of

Drejmond Grin kontroverzni košarkaš Golden Stejt Voriorsa rekao je da će njegov tim igrati u plej ofu i da je sumanuto misliti drugačije.

Izvor: SN

Četvrtak, 15.08.2019.

10:33

Grin: Samo lud čovek će reći da Voriorsi ne idu u plej of
Photo by Tony Avelar-Pool/Getty Images

Već se uveliko priča o narednoj NBA sezoni, o tome ko se najbolje pojačao, ko će ići u plej of, ko se sprema da napadne šampionsku titulu, ali i o tome čije su šanse za to najmanje.

"Čuo sam da ljudi govore da nećemo igrati u plej ofu. Samo lud čovek to može da kaže, to je baš veliko nepoštovanje za tim kao naš. Ali volim kad nas gledaju kao izazivače, a ne kao favorite, prošlo je mnogo vremena otkako su tako gledali na nas. Nedostaje mi taj osećaj, verujem da će se Stef i Klej složiti sa mnom", rekao je Drejmond Grin za ESPN.

Drejmond Grin nakon ove sezone izlazi iz ugovora, a po novom će zarađivati oko 100 miliona dolara kako je naveo njegov agent Rič Pol i njegova plata će početi sa 22 miliona godišnje i svake naredne rasti do 27,6 miliona u poslednjoj sezoni.

U karijeri, Grin je prosečno beležio oko 9 pona, 7 skokova, 5 asistencija i 1,4 ukradene lopte po utakmici uz 22 tripl dabl učinaka i jednom prilikom je ostao upisan kao jedini igrač u istoriji lige sa tripl dabl učinkom, ali sa jednocifrenim brojem poena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: