"Prerano su otpisali Teodosića"

Nenad Krstić nekadašnji srpski reprezentativac i NBA košarkaš izjavio je kako veruje da će Miloš Teodosić igrati za Srbiju na Mundobasketu uprkos povredi.

Izvor: SN

Sreda, 14.08.2019.

17:27

Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Miloš Teodosić je povredio stopalo na pripremnoj utakmici Srbije i Litvanije i momentalno je odveden na snimanje, gde ustanovio stepen povrede.

"Ne bih ja Teodosića prerano otpisao, a vidim da to sada mnogi rade. Čuli smo se pre nego što je otišao na preglede u Bolonju. Olako je otpisan pre nego što su urađene detaljne analize. Poznajući njega, znam da će dati sve da zaigra u Kini", rekao je Krstić za Kurir.

Košarkaška reprezentacija Srbije svoju prvu utakmicu na Svetskom prvenstvu igra 31. avgusta protiv selekcije Angole.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: