Lampard: Verujem u ovaj tim Čelsija

Fudbaleri Čelsija pokušaće da od 21 čas na stadionu u Istanbulu po drugi put u istoriji kluba osvoje pehar Superkupa Evrope.

Izvor: Z.K.

Sreda, 14.08.2019.

14:45

Lampard: Verujem u ovaj tim Čelsija
Photo by Michael Regan/Getty Images

"Plavcima" je to prvi put pošlo za rukom 1998. godine kada su pobedili Real sa 1:0, ali su potom dva puta gubili, 2012. i 2013. od Atletiko Madrida i Bajerna.

Ovog puta pred njima je prepreka u vidu Liverpula, osvajača Lige šampiona.

Čelsi je u nedelju poražen na "Old Trafordu" od Mančester junajteda (4:0) na startu Premijer lige. Ne baš dobra uvertira za duel sa "crvenima", ali svakako da su iz poraza mogli nešto da nauče.

"Optimista sam i verujem u svoje igrače. Što se tiče poraza od Junajteda, mislim da i ja kao menadžer mogu nešto da naučim. Jasna lekcija za sve nas je ako pravite greške u odbrani protiv dobrog tima, bićete kažnjeni. Druga poruka igračima je da su uradili mnogo toga dobrog što se tiče same igre. Ako izuzmemo greške, bilo je mnogo dobrih stvari", izjavio je Frenk Lampard.

On je kao igrač izgubio dva finala Superkupa Evrope.

"Znam koliko svaki trofej znači klubu, jer sam bio poražena strana u tim mečevima. Ipak, treba ući u meč čvrsto, sa željom da se pobedi. To je još jedna prilika i ako pobedimo Liverpul i osvojimo pehar to će nam dati snage da nastavimo dalje", zaključio je menadžer londonskog kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: