Košarkaš Denvera Porter objavio broj Adama Silvera i napravio haos

Mladi košarkaš Denvera Majkl Porter Junior napravio je nepromišljen potez kada je na Snepčetu objavio broj čelnika NBA Adama Silvera.

Izvor: Z.K.

Sreda, 14.08.2019.

13:20

Košarkaš Denvera Porter objavio broj Adama Silvera i napravio haos
Photo by Jamie Schwaberow/Getty Images

Naime, Silver je držao predavanje mladim košarkašima u NBA kada su se na video bimu iza njega pojavili njegovi lični podaci, mejl adresa, telefon u kancelariji i broj mobilnog.

Porteru je verovatno bilo dosadno pa je fotografisao taj trenutak i potom fotografiju objavio na Snepčetu uz komentar, "da li je konačno vreme za ručak?".

Ubrzo je shvatio kakav haos je napravio ovim nepromišljenim potezom.

Pokušao je da je izbriše, ali kasno, mnogi su je već iskopirali i možete zamisliti šta se posle toga dešavalo na društvenim mrežama. Logično, usledio je veliki broj poziva Silveru i poruka upućenim njemu.

"Ako si to stvarno ti, poruči Majklu Porteru Junioru da ne deli tvoj broj na Snapčetu", i dobio je odgovor "hvala".

Silvera su uskoro zasuli komentarima i zahtevima. Tražili su da NBA franšizu vrati u Sijetl, pitali ga za savete za klađenje na Indijana Pejserse i slično.

Jedan tviteraš se našalio podsetivši na Riča Pola, agenta zbog kog su u NCAA menjali pravila da bi ih posle vratili na staro jer se on pobunio.

"Svi ste mislili da je Rič Pol moćan, a Majkl Porter Junior je objavom na mreži naterao čelnika NBA da promeni mejl adresu i broj telefona".

Kako je Silver reagovao na ovu nepromišljenost košarkaša Nagetsa, nije poznato.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: