Bokserke Srbije se u Madridu spremaju za EP

Ženska reprezentacija Srbije u boksu otputovala je u Španiju kako bi obavila završne pripreme za Evropsko prvenstvo u Madridu.

Izvor: MT

Sreda, 14.08.2019.

12:54

Bokserke Srbije se u Madridu spremaju za EP
Photo by Jan Kruger/Getty Images

Na pripremama za kontinentalno takmičenje, koje se održava od 22. avgusta do 1. septembra, uz srpski tim borave još ekipe Mađarske, Francuske i domaćina Španije.

Selekciju Srbije čine Sandra Maran (do 48kg), Nina Radovanović (do 51kg), Jelena Zekić (do 54kg), Aleksandra Rapajić (do 64kg) i Milena Matović (do 75kg).

"Bokserski savez Srbije je, kao i za sve selekcije u poslednjih skoro dve godine, za žensku seniorsku reprezentaciju obezbedio kvalitetne uslove za rad, odlazak na pripreme, kao i sve ostalo što je neophodno našim takmičarima. Nakon zajedničkih priprema na Zlatiboru, seniorke će sada imati priliku da treniraju sa najboljim bokserkama Španije, Francuske i Mađarske, i da u Madridu dostojno reprezentuju Srbiju i nadam se ostvare zapažen rezultat", rekao je trener Marko Tubić

Bokserke imaju priliku da se upišu zlatnim slovima u istoriju ženskog boksa u našoj zemlji, jer do sada Srbija nikada nije imala osvajačicu medalje na Evropskim prvenstvima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: