Inter ugovara dolazak Darmijana

Mateo Darmijan, italijanski fudbaler koji nastupa za Mančester junajted, trebalo bi da na kraju ove sezone kao slobodan igrač pređe u Inter.

Izvor: MT

Ponedeljak, 12.08.2019.

11:50

Inter ugovara dolazak Darmijana
Photo by Claudio Villa/Getty Images

Kako piše Rai Sport, milanski klub već sada želi da osigura dolazak 29-godišnjeg beka, čiji ugovor sa "crvenim đavolima" ističe 2020. godine.

Trener "neroazura" Antonio Konte, Darmijana vidi kao odlično rešenje za desni bok u formaciji 3-5-2 koju praktikuje već godinama.

Planove Interu mogao bi da pokvari njihov ljuti rival – torinski Juventus, čiji je desni bek Žoao Kanselo otišao u Mančester siti.

Ipak, Maurisijo Sari na toj poziciji već ima dvojicu igrača sličnih karakteristika i kvaliteta, Danila i Matiju De Šilja.

Mateo Darmijan je karijeru počeo u Milanu, odakle je prešao u Palermo. Potpunu afirmaciju stekao je u Torinu, a od 2015. je fudbaler Mančester junajteda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: