Murinjo: Sitijev drugi tim može da se bori za titulu

Žoze Murinjo smatra da Mančester siti ima dva tima koji bi se ravnopravno borili za titulu u Premijer ligi.

Izvor: Z.K.

Nedelja, 11.08.2019.

16:42

Murinjo: Sitijev drugi tim može da se bori za titulu
Photo by Richard Heathcote/Getty Images

Bivši menadžer Porta, Čelsija, Intera, Reala i Mančester junajteda kaže da su "građani" veliki favoriti i da bi bilo iznenađenje da ponovo ne uzmu trofej.

Murinjo je uoči starta Premijer lige preuzeo novi posao, stručnog komentatora "Skaj Sportsa", tako da će ljubitelji fudbala moći da čuju njegove opservacije svakog vikenda.

Kada su Portugalca upitali da prokomentariše ko su favoriti ove sezone za titulu dao je interesantan odgovor.

"Po meni, četiri tima su favoriti. Mančester siti, Mančester siti B, Liverpul i Totenhem. Kada sam video ko je sve sedeo na klupi Sitija na meču sa Vest Hemom, mislim da bi komotno i njihov drugi tim mogao da se bori za titulu", kaže Murinjo.

Portugalac je bez trenerskog posla još od decembra prošle godine kada je dobio otkaz na "Old Trafordu".

Njegov prvi veliki komentatorski zadatak biće interesantan, derbi njegovih bivših klubova, Mančester junajteda i Čelsija.

"Morate priznati da ovo nije lak dan za mene, ali ni za moja dva prethodna kluba. Prvi put mi je da se vratim od decembra na Old Traford, nije mi lako", poručio je Murinjo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: