Borjan: U Dansku po pobedu!

Golman Crvene zvezde Milan Borjan izjavio je kako njegov tim uvek ide na pobedu i da će u Danskoj biti identična situacija.

Izvor: SN

Nedelja, 11.08.2019.

12:46

Borjan: U Dansku po pobedu!
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Milan Borjan je protiv lučanske Mladosti 100. put u zvaničnim utakmicama branio za Crvenu zvezdu.

"Neverovatna čast i prelep jubilej u velikom klubu kao što je Crvena zvezda. Posebno mi je drago da na više od polovini utakmica nisam primio gol, a za to ne idu zasluge samo meni, nego kompletnoj ekipi. Ovde sam već dve godine i uživam jer smo tim", rekao je Borjan za Sportski žurnal.

Crvena zvezda igra protiv Kopenhagena u Danskoj u utorak od 20 časova, a prvi meč u Beogradu završen je bez pobednika rezultatom 1:1.

"Teško padne kad primiš takav gol, a dominirao si tokom cele utakmice. To je znak da moramo da budemo još jači u revanšu, damo maksimum u utorak i uđemo u poslednje kolo za Ligu šampiona. Zvezda uvek ide na pobedu i iznad svih nas je. Moramo da ginemo za ovaj klub i grb. Navijači žive za naše pobede, hajde da pokažemo na terenu da i mi živimo za to", dodao je čuvar mreže Crvene zvezde.

Ukoliko Zvezda u Danskoj izvuče pozitivan rezultat u narednom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igraće protiv švajcarske ekipe Jang Bojsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: