"Nedodirljiva" Valentina Ševčenko, jeziva povreda Majka Perija FOTO

UFC Fajt Najt 156 priredio je borbu u ženskoj "muva" kategoriji u kojoj je apsolutno dominirala Valentina "Metak" Ševčenko.

Izvor: SN

Nedelja, 11.08.2019.

12:14

Photo by Yifan Ding/Getty Images

Tridesetjednogodišnja Valentina Ševčenko koja ima pasoš Kirgistana i Perua dominirala je tokom svih pet rundi protiv Liz Karmuš i slavila jednoglasnom odlukom sudija, 50:45.

Valentina je po drugi put odbranila šampionski pojas, pošto je prethodnu borbu završila nokautom, kada je "mavašijem" završila posao protiv Džesike Aj.

Ševčenko sada ima skor u profesionalnim mečevima 18 pobeda i 3 poraza, a trenutno je izjednačenja na prvom mestu "paund-for-paund" liste UFC sa sjajnom Brazilkom Kris Sajborg, koja je jedna od najboljih ikada. U ostalim mečevima dana bilo je i te kakvih uzbuđenja. Pogotovo kada se radi o borbi Visentea Lukea i Majka Perija, pošto je sjajni brazilski borac poprilično namučio Perija i naneo mu ozbiljnu povredu nosa, koju možete videti na priloženim fotografijama.

Luke je pobedio podeljenom odlukom sudija, iako je imao manji broj značajnijih udaraca, kao i ukupnih udaraca, a može se reći da je poslednja runda odlučila da Brazilac upiše 17. pobedu u karijeri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: