Ludnica u Moto3: Kažnjeno čak 16 vozača promenjen startni poredak

U najnižoj klasi MotoGP šampionata videli smo veliki broj kazni pred početak trke u Austriji, a Romano Fenati je čak izgubio pol poziciju.

Izvor: SN

Nedelja, 11.08.2019.

10:00

Ludnica u Moto3: Kažnjeno čak 16 vozača promenjen startni poredak
Photo by Mirco Lazzari gp/Getty Images

Zbog spore vožnje na pisti kažnjen je veliki broj vozača.

Romano Fenati, Nikolo Antoneli, Toni Arbolino, Aron Kane, Lorenco Dala Porta, Raul Fernandes, Jakub Kornfejl, Haime Masia, Ai Ogura, Markos Ramires, Ajumu Sasaki, Kaito Toba, Makar Jurčenko su vozači čiji je čitav drugi deo kvalifikacija poništen.

Dok su Rikardo Rosi i Tacuki Suzuki dobili kaznu od gubitka čak 12 pozicija, dok će Derin Binder biti primoran da trku krene sa začelja. Ovo je značilo da je Džon Mekfi srećno došao do pol pozicije i u 11 časova po našem vremenu, počeće trku za Veliku nagradu Austrije sa prve startne pozicije.

Iza Mekfija, startovaće Fenati i Toba, a iza njih Arbolino, Vijeti i Masija u drugom startnom redu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

11 h

Podeli: