Milosavljević: Nije vreme da nam ide šut, doći će kada treba

Košarkaš Srbije Dragan Milosavljević rekao je da je potrebno još vremena kako bi se reprezentacija uigrala za Svetsko prvenstvo.

Izvor: PT

Nedelja, 11.08.2019.

00:10

Milosavljević: Nije vreme da nam ide šut, doći će kada treba
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

"Teška utakmica, ovo je prva da smo svi kompletni. Još nije to-to, potrebno je još vremena da se uigramo. Neki igrači su se kasnije priključili i to se vidi u igri. Ima dosta vremena ispred nas i nema sumnje da ćemo se uigrati", rekao je Milosavljević.

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je Litvaniju 72:68, u drugom pripremnom meču pred Svetsko prvenstvo.

"Dobro je što smo dobili utakmicu, da se dobija čak i kada se loše igra. Bitan period je ispred nas, samo da ne bude povreda", dodao je on.

"Orlove" nije najbolje služio šut, ali kao što Milosavljević kaže – sada za to nije vreme.

"Nije vreme da nam sada ide šut (osmeh), doći će kada treba. Samo da ide sve svojim tokom, da svi budemo zdravi, a uigraćemo se – ima vremena", zaključio je on.

Srbiju za tri dana očekuje meč protiv Litvanije u Kaunasu. Posle toga "Orlovi" putuju na Akropolis kup u Grčku, na kojem će igrati protiv Grčke, Italije i Turske.

Potom sledi put u Kinu (20. avgust) gde će reprezentativci imati poslednji tri provere – protiv Italije, Francuske i Novog Zelanda.

Svetsko prvenstvo u Kini na programu je od 31. avgusta do 15. septembra, a Srbija igra u grupi sa reprentacijama Italije, Filipina i Angole.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: