Jovančić: Ne znam šta da kažem, povlačio sam nogu VIDEO

Fudbaler Crvene zvezde Dušan Jovančić bio je rezočaran krajnjim ishodom meča sa Kopenhagenom.

Izvor: PT

Utorak, 06.08.2019.

23:44

Jovančić: Ne znam šta da kažem, povlačio sam nogu VIDEO
Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Crevena zvezde je vodila sa 1:0, ali je u 82. minutu arbitar dosudio penal posle duela u kojem je Jovančić bio sa Špancem Pepeom Bielom.

Jonas Vind je bio neumoljiv sa bele tačke, ali Dušan Jovančić veruje da ništa još nije završeno i da će se velika borba voditi za sedam dana u Danskoj.

"Mislim da smo u prvom poluvremenu bili mnogo bolji protivnik i da smo zaslužili to vođstvo od 1:0. U drugom poluvremenu smo se dobro branili, koliko se sećam, nisu napravili nijednu šansu. Posle je došao taj penal, krivo mi je, imali smo 1:0 i veliku šansu za prolaz, ali 1:1 je aktivan rezultat tako da se ne predajemo", poručio je Jovančić.

O tom detalju iz 82. minuta sigurno će biti još govora.

"Ne znam šta da kažem, nisam pogledao snimak... Povlačio sam nogu, iskreno ne znam šta bih rekao", kaže Jovanići na pitanje da li je bio prekršaj za najstrožu kaznu.

Na opasku da je Miloš Degenek rekao da mu je njihov levi bek rekao da se Biel sam bacio, kratko je odgovorio:

"Ne znam, videćemo sutra, i da jeste i da nije, ništa ne možemo da promenimo".

Fudbaleri srpskog šampiona su imali veliku podrtšku sa tribina i Jovančić kaže da je to mnogo značilo.

"Fenomenalno, zaista sjajna atmosfera, uvek je tako, dižu nas kad padnemo. Nadam se da će tako biti i ubuduće. Dobra partija nam znači, i za revanš i za sve drugo. Žao mi je što ne nosimo prednost u revanš, ali dobro, idemo tamo da odigramo dobro i da prođemo".

On je dodao da je na stručnom štabu da proceni kako treba odigrati u revanšu, ali ubeđen je da još nije sve izgubljeno.

"Sigurno je da su Danci sada blagi favoriti jer imaju taj gol u gostima i nerešen rezultat, ali to ne mora ništa da znači. Vidimo svoju šansu, mislim da ćemo proći", zaključio je Jovančić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: