Šampion NBA zaplakao: Dotakao sam dno VIDEO

Džeremi Lin, američki košarkaš kinesko-tajvanskog porekla, zaplakao je na druženju sa medijima.

Izvor: LN

Nedelja, 28.07.2019.

18:30

Šampion NBA zaplakao: Dotakao sam dno VIDEO
Photo by Ezra Shaw/Getty Images

Lin je boravio u Tajvanu, gde je sa medijima pričao o prošloj sezoni u NBA ligi, tokom koje je osvojio šampionski prsten sa Toronto Reptorsima.

On se osvrnuo i na narednu sezonu, kao i na težinu prelaznog roka tokom kojeg dobija sve manje i manje ponuda.

"Postoji izreka - kada jednom dotakneš dno, jedini način je da ideš gore. Međutim, čini se da dno postaje sve dublje i dublje za mene. Prethodni period bio je težak za mene. Osećam da je na neki način NBA odustao od mene", kazao je Lin.

Lin je karijeru započeo 2010. godine kada nije izabran na draftu, ali jeste postao član Golden Stejta. Tokom karijere je igrao za brojne ekipe, a najveći trag ostavio je 2012. kada je dobio nadimak "Linseniti" zbog kratkog perioda fenomenalne igre u dresu Niksa.

Prošlu sezonu počeo je u Atlanti, ali je sredinom nje otišao u Toronto kako bi bio rezervni plejmejker Kajlu Lauriju.

Taj potez mu se ipak nije isplatio, pošto su maltene svi njegovi minuti bili "rezervisani" za sjajnog Freda Van Vlita, pa je tokom plej-ofa odigrao tek osam mečeva u kojima je na parketu bio prosečno 3,4 minuta.

Prelazni rok ove sezone nije bio dobar za Lina, koji očigledno nije dobio dovoljno pristojnih ponuda. Kako su ranije preneli mediji, on bi naredne sezone mogao da bude startni plejmejker moskovskog CSKA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: