Ragbista optužen za silovanje – "Nisam kriv"

Australijski ragbista Džerid Hejn optužen je za silovanje prošle godine, a on se izjasnio kao nevin.

Izvor: SN

Četvrtak, 25.07.2019.

09:30

Ragbista optužen za silovanje –
EPA-EFE/DARREN PATEMAN AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Tridesetjednogodišnji ragbista optužen je da je prošle godine u Njukaslu, severno od Sidneja, silovao jednu dvadesetšestogodišnju devojku.

Hejn je u decembru uhapšen i optužen za seksualno zlostavljanje, pa mu je pretila maksimalna kazna od 20 godina zatvora.

On je dva puta bio proglašen za najboljeg igrača nacionalne ragbi lige Australije, a trenutno nema klub, pošto ga je Paramata otpustila na kraju protekle sezone.

Hejn je trenutno na uslovnoj kazni, a u sudu se pojavio u četvrtak u jutarnjim časovima, a suđenje će početi u maju mesecu 2020. godine.

"Ovo je jako težak period za mene i za moju porodicu... Ali znam da će pravda na kraju pobediti", rekao je Džerid Hejn.

Džerid se izjasnio kao nevin u ovoj situaciji, a policija aktivno radi na slučaju i sve je počelo kada se izvesna devojka požalila da je bila zlostavljana od strane čoveka kojeg je upoznala preko društvenih mreža.

Džerid Hejn je 2015. godine okušao svoju sreću u američkom fudbalu, kada je kratkoročno bio član NFL ekipe San Francisko 49ersa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: