Državno finale Igara može da počne

Žreb za Državno finale Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije održan u hotelu Falkenštajner, uz prisustvo velikog broja gostiju i koordinatora Igara.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.07.2019.

22:19

Državno finale Igara može da počne
Foto SIM Srbije Predrag Sretenoviæ

Dugo očekivani žreb za Državno finale Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije održan je u ponedeljak uveče u hotelu Falkenštajner, uz prisustvo velikog broja gostiju i koordinatora Igara.

Prisutne je pozdravila Ivana Jovanović, predsednica SIM Srbije, koja je istakla da narednih dana očekuje nove spektakle u režiji dece Srbije.

A onda se pristupilo žrebanju u devet sportova, koji se održavaju na Adi Ciganliji, od 23. do 26. jula. Kuglice sa imenima ekipa iz 27 gradova Srbije, izvlačili su gosti, poznati sportisti i funkcioneri: Milica Mandić (potpredsednica Olimpijskog komiteta Srbije), Dušan Borković (najbolji automobilista Srbije), Željko Tanasković (predsednik Saveza za školski sport Srbije), Marko Podraščanin i Aleksandar Atanasijević (odbojkaški reprezentativci), Vanja Stanković (svetska prvakinja u tekvondou), Danilo Pantić (fudbaler engleskog Čelsija), Igor Milojević (generalni sekretar SD Crvena zvezda), Luka Santandrea (direktor franšize kompanije Coca Cola za Srbiju), Nikola Danilović (kompanije Dunav osiguranje).

Pobednici sa Državnog finala obezbediće besplatan put u Split, na veliko Međunarodno finale, gde će se družiti i takmičiti sa vršnjacima iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

U petak na zatvaranju Igara, koje spajaju region i podržavaju Vlade Srbije, BiH i Hrvatske, specijalni gosti biće ambasador Igara Johanes Han, osnivač SIM Zdravko Marić, predsednik OKS Božidar Maljković, fudbaleri Partizana i Crvene zvezde, drugi sportisti i visoki zvaničnici Vlade Srbije. Igre mogu da počnu!
Foto SIM Srbije Predrag Sretenoviæ
Foto SIM Srbije Predrag Sretenoviæ

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: