Edvards savladao dos Anžusa i prozvao "lasicu Masvidala"

UFC San Antonio priredio nam je sjajnu borbu velter kategorije u kojoj je odlukom sudija pobedu odneo Lion Edvards nad Rafaelom dos Anžusom.

Izvor: SN

Nedelja, 21.07.2019.

12:57

Edvards savladao dos Anžusa i prozvao
Photo by Rey Del Rio/Getty Images

Liona Edvardsa mnogi smatraju elitom UFC velter kategorije, a on je tu tvrdnju potvrdio sjajnim nastupom u San Antoniu i trijumfom nad čuvenim brazilskim borcem.

Sudije su bile jednoglasne u svojoj odluci, 50-45, 49-46, 49-46 i tako je Edvards došao do osme uzastopne pobede i desete u poslednjih jedanaest brobi.

Odmah po završetku borbe, Edvards je "tražio" da se bori sa Horheom Masvidalom, sa kojim je imao burnu raspravu u "bekstejdžu" UFC događaja u Londonu.

"Moja osma uzastopna pobeda u jednoj od najtvrđih divizija u sportu je osvojena nad sjajnim borcem. A sada tu ima jedna mala lasica po imenu Horhe Masvidal sa kojom hoću da se borim", rekao je Edvards.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: