Milojević ni reč o Helsinkiju: Želimo još bolju sezonu od prethodne

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da želi još bolju sezonu u Superligi Srbije i najavio veliku borbu već od prve utakmice protiv Javora.

Izvor: SN

Petak, 19.07.2019.

13:49

Milojević ni reč o Helsinkiju: Želimo još bolju sezonu od prethodne
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

"Voleo bih da vidim lep fudbal i što više navijača na tribinama, da uživamo u sezoni. Prošla sezona je bila veoma dobra, ali ćemo se truditi da je zaboravimo. Znamo koji su ciljevi, ali ne bih govorio o tome da smo izraziti favoriti. Biće priče o tome, ali to na mene ne utiče. Imamo ciljeve koje su zacrtale prethodne generacije kluba i probaćemo da ih ostvarimo", rekao je Milojević na konferenciji za novinare.

Zvezda će sutra u 20.00 igrati protiv Javora u prvom kolu Superlige Srbije. "Nije bilo mnogo vremena za pripreme, a već smo ušli u takmičarske utakmice, malo ranije nego ostale ekipe. Počinje prvenstvo i mislim da smo spremni. Na početku nas čeka teška i ozbiljna utakmica, a tako ćemo se i ponašati, spremićemo se maksimalno", kazao je Milojević.

Pohvalno je govorio o Javoru, povratniku u Superligu, ekipi čiji je nekad bio trener.

"Javor je godinama ostavljao dobar trag u Super ligi, bez obzira na to što je prošle sezone bio drugoligaš. Bili su dominantni u Prvoj ligi, to je lokalpatriotski klub, koji je dobro vođen od strane Dragomira Lazovića. Tamo su mi bili prvi koraci. Javor je uvek bio tvrd orah",
naveo je Vladan Milojević.

Trener crveno-belih je kazao da ekipa još nije fizički maksimalno spremna.

"Takmičarska forma se dobija iz takmičarskih utakmica. Sagledaćemo kakva je situacija i na osnovu toga ću doneti sud o sastavu", rekao je Milojević.

Nije još, kako je rekao, "načisto" kada je reč o sastavu i da li će i koga odmarati između dve utakmice u evropskim kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Huan Kanjas i Radovan Pankov su zdravstveno "okej", dok problema ima portugalski napadač Tomane, za koga je rekao da je "za duže staze" i da sa njim treba da se bude posebno obazriv.

Ponovo je istakao da ga zanima samo prva sledeća utakmica i da ne dozvoljava igračima da razmišljaju o duelu sa HJK Helsinkijem koji je u sredu i da ne želi da bilo ko u klubu drugačije razmišlja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: