Za koga navija Boaći u finalu Kupa afričkih nacija?

Kupa afričkih nacija ulazi u završnu fazu, a tim povodom fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći je razgovarao sa Milošem Milićevićem, komentatorom TV Arena sport.

Izvor: MT

Četvrtak, 18.07.2019.

14:51

Za koga navija Boaći u finalu Kupa afričkih nacija?
(Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

U finalu KAN u petak od 21.00 u Kairu se sastaju selekcije Senegala i Alžira.

Povremeni reprezentativac Gane ističe da je očekivao ovakav epilog KAN.

"Očekivao sam ovakvo finale jer su i jedni i drugi igrali dobar fudbal. Svidelo mi se i kako je Mane igrao za ekipu, odnosno kako je Marez uspeo da se nametne kao lider. Nadao sam se da će Gana doći do finala, ali nažalost nismo uspeli. Senegal i Alžir su zaslužili da igraju finale", kaže Boaći i dodaje da će u finalu navijati za Senegal.

Napadač Crvene zvezde ističe da je turnir bio izuzetno zanimljiv i da su se dogodila mnoga iznenađenja.

"Bilo je mnogo iznenađenja, kao što su Madagaskar, Benin... Niko nije mogao da očekuje da će Gana igrati nerešeno sa Beninom. Fudbal je danas takav da ima dosta iznenađenja", kaže Boaći.

Boaći je na kraju razgovora rekao da je mnogo više očekivao od nastupa njegove zemlje, ali i Salahovog Egipta, koji je domaćin turnira.

"Očekivao sam više od moje selekcije, jer imamo odlične igrače. Fudbal je nekad takav, ne bude uvek onako kako si zamislio. Vratili smo se kući da uradimo domaći i da se vratimo bolji sledeći put. I od Egipta sam očekivao da naprave nešto više, ali u fudbalu ne zavisi sve od jednog igrača. Vratiće se i Egipat bolji sledeći put", zaključio je Boaći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: