Zvezda izvestila javnost o zdravstvenom stanju Ognjena Kuzmića

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić je stabilno i sledi buđenje iz indukovane kome, objavio je taj klub.

Izvor: SV

Četvrtak, 18.07.2019.

13:08

Zvezda izvestila javnost o zdravstvenom stanju Ognjena Kuzmića
Foto: Starsport

"Novi pregledi skenerom glave i pluća pokazali da nema komplikacija, sledi buđenje iz indukovane kome Ognjena Kuzmića. Klub još jednom zahvaljuje svima na iskazanoj brizi za zdravstveno stanje našeg košarkaša", navodi se u saopštenju Zvezde.

Kuzmiću je danas urađen novi, detaljan pregled skenerom posle maksiofacijalne operacije u sredu.

Novi pregledi skenerom glave i pluća, koje je obavio lekarski tim Urgentnog centra u Beogradu, pokazali su da nema pojave novih procesa i komplikacija povreda glave. Mozak je, navodi se, i dalje blago otečen nakon traume.

Takođe, novi pregledi pluća su pokazali znatno bolje rezultate i odlukom lekarskog tima Ognjen Kuzmić će polako biti probuđen iz stanja indukovane kome u kojoj se nalazi od nedelje, kada je doživeo tešku saobraćajnu nezgodu.

Zvezda je saopštila da će nastaviti svakodnevno i u dogovoru sa lekarskim timom da informiše javnost o zdravstvenom stanju reprezentativca Srbije i centra crveno-belih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: