Neško Milovanović posle pet i po godona napustio Lučane

Iskusni trener Nenad Milovanović podneo je ostavku na mesto šefa stručnog štaba Mladosti iz Lučana.

Izvor: MT

Sreda, 17.07.2019.

10:09

Neško Milovanović posle pet i po godona napustio Lučane
Foto:Nenad Mihajlovic/Starsportphoto.com

Milovanović sa klupe Mladosti odlazi posle pet i po godina, a najveći uspeh imao je u sezoni 2017/18 kada je sa ovom ekipom stigao do finala Kupa Srbije.

Milovanović je potvrdio da će u narednom periodu raditi kao koordinator mladih selekcija Mladosti, a da će ga nasledniti doskorašnji pomoćnik Goran Stanić.

"Odlučio sam da prepustim vođenje tima kolegi Staniću. Tokom prethodnih pet godina, koliko sarađujemo, uverio sam se da će na željeni način voditi Mladost. Moj novi zadatak su mlađe kategorije Mladosti. Nekoliko sezona napredujemo u omladinskim rangovima, polaznici naše škole imaju veliki talenat", rekao je Milovanović za Sportski žurnal.

Njegov potez dolazi samo tri dana pre početka sezone i duela Mladosti protiv Radnika u Lučanima u subotu.

Prethodnih nedelja Milovanović se spominjao kao glavni kandidat da preuzme mladu reprezentaciju Srbije, nakon odlaska Gorana Djorovića zbog debakla na Evropskom prvenstvu u Italiji i San Marinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: