Mamić preuzima Olimpiju iz Ljubljane

Bivši prvi čovek Dinama iz Zagreba Zdravko Mamić preuzeće u narednom periodu ljubljansku Olimpiju, prenose hrvatski mediji.

Izvor:

Utorak, 16.07.2019.

18:32

Mamić preuzima Olimpiju iz Ljubljane
Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Mamić se izgleda dogovorio sa vlasnikom Olimpije Milanom Mandarićem oko preuzimanja ovog kluba, a sve bi moglo da bude uskoro ozvaničeno.

Prema pisanju hrvatskih medija, Mamić će ljubljanski klub preuzeti sa partnerima iz Italije i promeniti skoro čitavu upravljačku strukturu kluba.

On će pod svoje uzeti i još jedan klub iz Slovenije, Brežice 1919, koji će postati Olimpijina filijala i služiti za razvoj mladih igrača.

Mamić, koji je osuđenik, se trenutno nalazi u beksvu u Bosni i Hercegovini.

On je prošle godine osuđen od strane hrvatskog sudstva na šest ipo godina zatvora zbog toga što je zajedno sa saradnicima među kojima se nalazi i njegov brat Zoran nelegalno izvukao oko 16.000.000 evra iz zagrebačkog Dinama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: