Poruke vaterpolista Mihajloviću, Kuzmiću i Đokoviću

Stručni štab i vaterpolo reprezentativci Srbije pružili su podršku Siniši Mihajloviću, kao i košarkašu Crvene zvezde Ognjenu Kuzmiću.

Izvor: SN

Ponedeljak, 15.07.2019.

09:55

Poruke vaterpolista Mihajloviću, Kuzmiću i Đokoviću
Foto: Pedja Milosavljevic

Nekadašnji veliki fudbaler i sada trener Siniša Mihajlović oboleo je od leukemije, dok je košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić teško povređen u saobraćajnoj nesreći i te dve vesti potresle su kako Srbiju, tako i ostatak Evrope i sveta.

"Ubeđeni smo da će vaš sportski duh, želja za takmičenjem i normalnim životom savladati teške protivnike. Iz sveg srca želimo da uskoro možete da radite ono što najbolje znate, da se bavite sportom i ponovo pobeđujete", rezime je poruka vaterpolista i stručnog štaba reprezentacije Srbije.

Vaterpolisti su, takođe, čestitali Novaku đokoviću na osvojenom Vimbldonu.

"Kada posle pet sati pobediš jednog od najboljih igrača u istoriji u atmosferi kakva je bila u Londonu onda je to samo potvrda da si i dalje broj jedan", naveli su vaterpolisti Srbije.

Vaterpolo reprezentacija Srbije igrala je prošle noći nerešeno 10:10 sa Crnom Gorom, na početku Svetskog prvenstva u Južnoj Koreji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: