Šapić: U Jerevan putujemo kao da je bilo 0:0

Fudbaler Čukaričkog Stefan Šapić, pred revanš sa Banantsom u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, rekao je da će njegovom timu biti teže na gostovanju

Izvor: SN

Nedelja, 14.07.2019.

16:47

Šapić: U Jerevan putujemo kao da je bilo 0:0
Foto: FK Cukaricki

Izabranici Aleksandra Veselinovića u prvom meču na Banovom brdu pobedili su Banants 3:0.

"Banants poseduje određeni kvalitet. Znaju da zadrže loptu, povežu pasove, mogu da budu veoma opasni u kontranapadima. Iako nisu često prelazili na našu polovinu, našoj odbrambenoj liniji nije bilo lako protiv tako iskusnog tima, trebalo je zadržati maksimalnu koncentraciju tokom meca. Čitav naš tim, ne samo mi u odbrani, uspeli smo da ih neutrališemo", rekao je Šapić za klupski sajt.

Defanzivac, koji je od 2009. godine prošao sve mlađe kategorije Čukaričkog, rekao je da zadovoljan onim što je ekipa prikazala u prvom susretu, ali da bez obzira na visoku prednost moraju da odigraju oprezno u prestonici Jermenije.

"Imamo lepu prednost, ali ponašaćemo se kao da je u prvom meču bilo 0:0. Bićemo oprezni, ali i u Jerevanu želimo da igramo svoju igru, agresivnu, napadačku i dopadljivu. Što se tiče vremenskih uslova, za koje kažu da će biti teški, to nas uopšte ne brine. Spremni smo, profesionalci smo i na nama je da odradimo posao kako treba"
, zaključio je Šapić.

Meč između Banantsa i Čukaričkog igra se u utorak od 17 sati, a pobednik iz tog duela u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igraće protiv norveškog Moldea.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: