"Pogledaću bolest pravo u oči – pobediću i ovaj izazov"

Siniša Mihajlović istakao je da se ne plaši bolesti već da će se boriti da opet pobedi kao na terenu.

Izvor: AK

Subota, 13.07.2019.

17:30

Photo by New Press/Getty Images

Treneru Bolonje je dijagnostifikovana leukemija, ali će on nastaviti da obavlja svoj posao.

Mihajlović ima 50 godina, a bolest je otkrio iako nije bilo simptoma jer se redovno testira otkako mu je otac umro od raka.

"Suočiću se s tim, podignute glave, pogledati pravo oči kao i uvek. Jedva čekam da počnem da se borim da ozdravim. Agresivno je, ali nije nepobedivo. Objasnio sam svojim igračima da ću se boriti da pobedim, kao što sam učio njih da rade na terenu. Objasnio sam im da ako budemo sedili i pokušavali da se odbranimo, bićemo nokautirani. Moram da iskoristim svoju taktiku u ovoj borbi. Pobediću i ovaj izazov, ne sumnjam u to. Pobediću za svoju porodicu, za svoju decu, za sve koji mi vole", rekao je između ostalog Mihajlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

10 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: