Saketi skratio spisak putnika za Mundobasket

Slektor košarkaške reprezentacije Italije Romeo Saketi skratio je spisak košarkaša za Svetsko prvenstvo u Kini, koje se održava od 31. avgusta do 15. septembra.

Izvor: PT

Petak, 12.07.2019.

17:30

Saketi skratio spisak putnika za Mundobasket
Foto: EPA/VALDA KALNINA

"Azuri" će igrati u grupi sa Srbijom, kao i Angolom i Filipina.

Saketi je odlučio da skrati spisak sa 24 na 19, a košarkašku koji su otpali su Akile Polonara, Davide Paskolo, Stefano Tonut, Dijego Flokadori i Davide Moreti.

Na spisku su ostali: Avudu Abas, Pjetro Aradori, Marko Belineli, Andrea Ćinćarini, Amadeo Dela Vale, Ariel Filoj, Daniel Heket, Luka Vitali, Mikele Vitali, Alesandro Đentile, Luiđi Datome, Amedeo Tesitori, Đampaolo Riči, Brajan Saketi, Rikardo Moraskini, Nikolo Meli, Danilo Galinari, Džef Bruks i Paolo Biliga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: