Vestbruk otišao kod Hardena!

Jedan od najboljih košarkaša današnjice Rasel Vestbruk će karijeru nastaviti u Hjuston Roketsima.

Izvor: SV

Petak, 12.07.2019.

09:41

Vestbruk otišao kod Hardena!
Photo by Elsa/Getty Images

U okviru tog transfera, u Oklahomu će se preseliti Kris Pol, a ta franšiza će dobiti dva buduća pika prve runde Roketsa i mogućnost zamene još dva.

Ovim poslom su se oba tima rešila najvećih problema, ako se tako mogu nazvati slučajevi Vestbruka i Pola.

Naime, dosadašnji lider Tandera je posle odlaska Pola Džordža u Kliperse i praktično raspada ekipe koja je nastupala u prošlosezonskom plej-ofu, zatražio od uprave da mu se omogući prostor za nastavak karijere na drugom mestu.

Sa druge strane, Pol nije opravdao očekivanja Roketsa i pre svih Hardena, sa kojim je navodno došao i u sukob zbog njegovog načina igre, odnosno želje da što više vremena ima loptu u posedu.

Pol je navodno već najavio da ne namerava da ostane u Oklahomi, a kao moguća nova destinacija se pominje Majami, koji bi tako formirao i svoju veliku trojku, sa novopridošlim Džimijem Batlerom, starosedeocem Goranom Dragićem i Polom.

Vestbruk i Harden će zaigrati zajedno prvi put od 2012. godine, kada je nekadašnji MVP lige odlučio da napusti Tandere i postane član Roketsa.

Ovim "poslom", Oklahoma je i zvanično ostala bez ijednog člana fantastičnog trija Durent-Harden-Vestbruk, koji u toj franšizi nije uspeo da ostvari najviše ciljeve.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

130 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: