"Sramota nas je, idemo na sve ili ništa"

Trener Radničkog iz Niša Simo Krunić izjavio je da je ekipi jako teško pao poraz od Flore u Talinu 2:0 i da će u revanšu učiniti sve da nadoknadi minus.

Izvor: PT

Četvrtak, 11.07.2019.

20:45

Foto: Nenad Mihajlovic

"Jako teško nam je pao poraz. Bilo je izjednačeno do 73. minuta. Posle primljenog prvog gola pokušali smo da se vratimo, ali nismo uspeli i primili još jedan. Flora je u ovom trenutku spremnija, a mi smo dosta konfuzno delovali u finišsu. Verujte da nas je sramota zbog ovog poraza", rekao je Krunić na konferenciji za medije.

On je dodao da će ekipa u revanšu igrati na sve ili ništa.

"Pred našom publikom ćemo sigurno igrati bolje i pokušaćemo na sve načine da okrenemo ovaj rezultat. Ovo nam je prva zvanična utakmica, presudio je prekid u 73. minutu, pre toga nije se videla razlika. Tražimo krivicu u nama, sami smo krivi za poraz", istakao je Krunić.

Napadač Nišlija Milan Bojović rekao je da su svi u ekipi očekivali bolji rezultat.

"Bili smo u egalu do 73. minuta, presudila je ta njihova spremnost. Izgubili smo utakmicu, bitku, ali nismo rat. Ostaje nam da se konsolidujemo i u Nišu okrenemo rezultat i obradujemo naše navijače", istakao je Bojović.

Revanš se igra za sedam dana u Nišu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: