Vojvodina i Mladost se zbog renoviranja sele u Bačku Palanku i Užice

Fudbalsko prvenstvo u Srbiji startuje 20. jula, a neki klubovi će svoje utakmice morati da igraju na zamenskim stadionima.

Izvor:

Četvrtak, 11.07.2019.

17:12

Vojvodina i Mladost se zbog renoviranja sele u Bačku Palanku i Užice
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Reč je o radovima koji postoje na određenim stadionima, pa će Vojvodina i Mladost morati da igraju van svojih gradova.

Stadion Vojvodine i Mladosti iz Lučana trenutno je po rekonstrukcijom i neće biti spreman za prvo kolo kada bi obe ekipe trebalo da budu domaćini.

Vojvodina sezonu otvara kao domaćin mečom protiv šabačke Mačve, a odlučeno je da se za ovaj meč ekipa preseli u Bačku Palanku.

Sa druge strane, renovira se i stadion u Lučanima, a domaćin Mladost će u prvom kolu ugostiti Radnik iz Surdulice.

Odlučeno je da se meč Mladosti i Radnika odigra na stadionu Slobode iz Užica, pa će se ovako bar na kratko Super liga vratiti u ovaj grad.

"Izašli smo u susred ljudima iz Novog Sada i Lučana. Radovi su pri kraju, uveren sam da ovom odlukom ne rušimo integritet samog takmičenja. Ovo nije praksa nego izuzetak, i očekuje se da ova situacija bude ubrzo rešena" rekao je direktor Super lige Vladimir Bulatović.

Očekuje se da i Spartak iz Subotice od jeseni preseli svoje domaće utakmice jer počinje druga faza radova na renovinarnju njihovog stadiona, a kao potencijalna zamena spominje se stadion u Staroj Pazovi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: