Nedović: Razočaran sam što sam saznao preko Tvitera, nedostajaće mi da vas "derem"

Nemanja Nedović razočaran je odlukom selektora Srbije Aleksandra Đorđevića da ga ne uvrsti u širi spisak kandidata za Svetsko prvenstvo.

Izvor: AK

Utorak, 02.07.2019.

08:35

Nedović: Razočaran sam što sam saznao preko Tvitera, nedostajaće mi da vas
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Bek Emporio Armanija se našao na listi 14 igrača koje je Đorđević odstranio sa preliminarnog spiska, a među kojima su između ostalih Nikola Kalinić, Branko Lazić, Rade Zagorac, Nemanja Dangubić, Vanja Marinković...

Pročitajte još Đorđević skratio spisak za Kinu – otpali Kalinić i Nedović!

"Razočaran sam, ali ne iznenađen. Mnogo sam se puta do sada susretao sa nepravdom i uvek sam iz svega izlazio jači i pametniji, tako će biti i ovoga puta. Krivo mi je, pre svega, što sam za spisak saznao na Tviteru. Ali, šta je tu je", oglasio se Nedović na Instagramu.

Naravno, Nedović je pružio veliku podršku svojim kolegama uoči Mundobasketa i poslao im poruku.

Pročitajte još Kalinić bez komentara na Đorđevićevu odluku

"Biću navijač broj 1 naše reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Kini kao i na svakom predstojećem takmičenju. Motivacija da nastavim da radim i napredujem nikada nije bila veća. Napred Srbija. P. S. nedostajaćete mi da vas 'derem' sve u FIFA", dodao je Nedović.

Svetsko prvenstvo počinje 31. avgusta, a Srbija je u Grupi D sa Angolom, FIlipinima i Italijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

168 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: