Durent brzopotezno donosi odluku, Voriorsi nude 221.000.000

Kevin Durent, jedan od najboljih košarkaša današnjice, odluku o svojoj budućnosti doneće u noći između nedelje i ponedejlka.

Izvor: LN

Nedelja, 30.06.2019.

21:40

Durent brzopotezno donosi odluku, Voriorsi nude 221.000.000
Photo by Gregory Shamus/Getty Images

Durent je prethodne tri sezone proveo u Golden Stejt Voriorsima, sa kojima je došao do dve titule šampiona NBA lige.

Tokom sezone se mnogo spekulisalo o tome gde će Kej Di nastaviti karijeru, a u "priči" su bili Niksi, Netsi, Klipersi...

Renomirani novinar Adrijan Vojnarovski je u nedelju uveče, nekoliko sati pre početka "letnje pijace", objavio da će Durent veoma brzo po početku (1. jul u ponoć, po srednjeevropskom vremenu) prelaznog roka otkriti gde će nastaviti karijeru.

On je napisao da će Durent odluku objaviti putem Instagram stranice svoje kompanije "The Boardroom".

Ono što je jako važno je da je Durent tokom plej-ofa pokidao Ahilovu tetivu, zbog koje bi mogao i da propusti celu narednu sezonu. To, ipak, mnogim timovima ne predstavlja problem i spekuliše se da je Durent dobio veliki broj ponuda.

Novinar ESPN-a Mark Stajn objavio je da će Voriorsi svom igraču ponuditi nastavak saradnje u vidu 5-godišnjeg ugovora vrednog 221 milion dolara.

Durent je tokom karijere zabeležio prosek od 27 poena, 7 skokova i 4 asistencije po meču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: