Orlando nudi Vučeviću 100 miliona dolara

Crnogorski centar Nikola Vučević mogao bi da nastavi svoju karijeru u redovima Orlando Medžika i to za vrtoglavih 100 miliona u naredne 4 godine.

Izvor: SN

Nedelja, 30.06.2019.

10:34

Orlando nudi Vučeviću 100 miliona dolara
Photo by Michael Reaves/Getty Images

Nikola Vučević nastupa za Orlando još od 2012. godine i u protekloj sezoni je sa Medžikom igrao u plej ofu i zabeležio je nastup na NBA Ol Star meču.

Vučeviću je ugovor sa Orlandom istekao i on je sada slobodan igrač, bilo je pisanja da bi mogao od ovog leta da promeni sredinu, ali po poslednjim informacijama to se neće desiti.

Kako prenose američki mediji, Orlando Medžik je spreman da Vučeviću ponudi četvorogodišnji ugovor vredan čak 100 miliona dolara. Ta ponuda bi trebala da bude dovoljno dobra da odbije konkurenciju i Nikoli produži ostanak na Floridi.

Situacija u Orlandu nije bila sjajna proteklih godina, ali sudeći po poslednjoj sezoni ima naznaka da stvari mogu da krenu uzlaznom putanjom. Dolazak mladog Markela Fulca bi mogao da bude ključna stvar narednih godina, naravno, ukoliko se mladić oporavi i pokaže partije koje su mu projektovali pre dolaska u najjaču ligu sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: