Vojvodina predstavila nove igrače

Fudbalski klub Vojvodina zvanično je predstavio nove igrače koji će od naredne sezone nositi dres novosadskog kluba.

Izvor: SN

Subota, 29.06.2019.

21:26

Vojvodina predstavila nove igrače
Photo:Nenad Mihajlovic/Starsport

Sportski direktor Vojvodine Nikola Lazetić rekao je da je prelazni rok za taj klub praktično završen.

Igrači koji su predstavljeni su – Nikola Drinčić, Marko Đurišić, Petar Bojić, Jovan Kokir, Nikola Vasiljević, Đorđe Đurić, Miodrag Gemović, kao i doskorašnji omladinac Mirko Topić.

"Ovo su igrači koji su, u ovom trenutku, zaista potrebni Vojvodini. Većinu njih sam kontaktirao još pre nego što sam zvanično bio izabran za sportskog direktora, jer sam imao veliku želju da dođu, a neki su došli i na izričit zahtev trenera Lalatovića", rekao je Lazetić, objavljeno je na sajtu kluba.

On je naveo da su svi oni "odabrani na osnovu svog prethodnog učinka" i dodao da veruje da će Vojvodina ubuduće imati potpuno drugačiju koncepciju igre.

"Želeli smo da promenimo krv Vojvodine i očekujem da ćemo se, već na premijernoj utakmici protiv Mačve, navijačima predstaviti kao agresivna ekipa, koja se bori do poslednjeg momenta", dodao je Lazetić.

Vojvodina je prošle nedelje predstavila Nemanju Vučića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: