Durent i Lenard žele da igraju zajedno – u Njujorku ili Los Anđelesu

Velike NBA zvezde koje nemaju klub Kavaj Lenard i Kevin Durent izrazili su želju da zajedno igraju od naredne sezone, preneli su američki mediji.

Izvor: SN

Subota, 29.06.2019.

18:07

Durent i Lenard žele da igraju zajedno – u Njujorku ili Los Anđelesu
Photo by Ezra Shaw/Getty Images

Kako piše čuveni košarkaški novinar Adrian Vojnarovski, Durent i Lenard žele da budu saigrači naredne sezone i gledaju samo dve franšize – Nikse i Kliperse.

Kada se u nedelju uveče (po našem vremenu) i zvanično otvori "letnja pijaca" Kevin Durent i Kavaj Lenard obaviće razgovore sa Los Anđeles Klipersima i Njujork Niksima.

Sastanke će naravno održati sa svim zainteresovanim ekipama, ali su svojim agentima jasno stavili do znanja da ih jedino ove dve franšize zanimaju u slučaju da donesu odluku da postanu saigrači.

Što se tiče Lenarda, aktuelnog MVP finala i šampiona NBA lige sa Torontom, njegove potencijalne opcije su još i Lejkersi i Reptorsi, dok Kevin Durent razmatra Golden Stejt Voriorse i Bruklin Netse, koji su blizu dogovora sa Kajrijem Irvingom

Bilo kako bilo, očekuje nas vruć početak jula i odluke ova dva igrača uzdrmaće gotovo sve košarkaške fanove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: