Ministar sporta u Novom Sadu i Irigu

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić je posetio Novi Sad i Irig i sa lokalnim vlastima, sportskim funkcionerima i sportistima.

Izvor: SN

Subota, 29.06.2019.

16:35

Ministar sporta u Novom Sadu i Irigu
Foto: STARSPORT/Pedja Milosavljevic

U Novom Sadu, Udovičić je posetio FК Bačka iz Begeča i FК Sofeks iz Futoga. Predstavnici opštine upoznali su ga sa radovima na izgradnji staze za bicikliste od Begeča do Futoga.

Posetio je i КК Star iz Veternika, gde je poklonio komplet sportske opreme OŠ Marija Trandefil. Udovičić je, kako je prenelo njegovo ministarstvo, najavio podršku projektima za "usavršavanje mladih na ličnom i poslovnom planu", više stipendija Fonda za mlade talente, a govorio je i o značaju sporta za "zdrav život naših građana".

Udovičić je posetio FК Rudar i čestitao stogodišnjicu kluba, kao i deset godina mlađi FК Radnički, pridruživši se čestitkama.

Ministar je ocenio da su Sportske igre mladih, na kojima je učestvovalo 500 dece iz Iriga, primer kako treba "širiti ljubav prema sportu i pravim vrednostima koje najmlađji usvajaju kroz njega".

U oblasti omladinske politike, od 2014. godine do danas Irigu je dobio 15 stipendija kroz Fond za mlade talente, istakao je Udovičić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: