Džejms prepušta Dejvisu broj 23

Novi košarkaš Los Anđeles Lejkersa Entoni Dejvis će u narednoj sezoni nositi dres sa brojem 23, prenose američki mediji.

Izvor:

Petak, 28.06.2019.

11:09

Džejms prepušta Dejvisu broj 23
Photo by Harry How/Getty Images

Dejvis je u Los Anđeles stigao ovog leta u trejdu iz Nju Orleans Pelikansa.

Lebron Džejms, koji je prethodne sezone nosio dres sa brojem 23, odlučio je da izađe u susret svom novom saigraču i prepusti mu svoj broj i na taj način poželi Dejvisu dobrodošlicu u novu sredinu.

Dejvis je svih sedam sezona koliko je proveo u Nju Orleansu i u NBA uopšte nosio dres sa brojem 23. Odabrao je ovaj broj po uzoru na svog idola Majkla Džordana, a tu tradiciju će izgleda nastaviti i u Lejkersima.

Još uvek nije zvanično odlučeno koji će broj u novoj sezoni nositi Lebron ali se pretpostavlja da će to biti dres sa brojem šest koji je nosio dok je igrao za Majami.

Džejms je ranije pričao o simbolici broja šest, rekao je da je njegov najmlađi sin rođen šestog oktobra, njegovo drugo dete je rođeno u junu koji je šesti mesec a broj šest je nosio i u nacionalnom timu.

Lejkersi će pokušati u naredom periodu da obezbede potpis još neke velike zvezde i da tako povećaju svoje šanse za osvjajanje titule naredne sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: