Đoković: Još nekoliko dobrih treninga i Vimbldon može da počne!

Srpski teniser Novak Đoković na egzibicionom turniru "Budls" poražen je od Denisa Šapovalova sa 2-0 u setovima i posle meča je dao interesantnu izjavu.

Izvor: SN

Sreda, 26.06.2019.

20:00

Đoković: Još nekoliko dobrih treninga i Vimbldon može da počne!
Photo by Clive Mason/Getty Images

Novak Đoković je u utorak bio bolji od Čileanca Kristijana Garida i napomenuo da je igranje ovog turnira vrhunac njegove karijere i upitan je da li i danas ima isto mišljenje.

"Totalno suprotno, hahaha... Sjajno je imati ove mečeve pre Vimbldona, Denis je jedan od lidera nove generacije, imam veliko poštovanje za njega, sjajan je momak i sjajan igrač. Ima mnogo ljudi koji cene njegovu igru i to s razlogom. Kada ste na Vimbldonu želite da budete najbolji, a ja sam juče i danas imao dva dobra meča i još tri do četiri dana dobrog treninga i Vimbldon može da počne", rekao je Đoković.

Kakav je osećaj biti aktuelni šampion Australian opena, Vimbldona i Ju Es opena?

"Sjajan, apsolutno sjajan" , završio je Novak Đoković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: