Monako odlučio da zadrži Želsona Martinsa

Fudbalski klub Monako odlučio je da otkupi ugovor Želsona Martinsa od madridskog Atletika, prenose španski mediji.

Izvor:

Sreda, 26.06.2019.

16:49

Monako odlučio da zadrži Želsona Martinsa
Photo by Alex Pantling/Getty Images

Martins je drugi deo protekle sezone proveo u Monaku za koji je pružio dobre partije, zbog čega je klub odlučio da ga zadrži.

Portugalac je karijeru počeo o Sportingu iz Lisabona za koji je upisao 125 nastupa i gde je igrama privukao pažnju velikog broja evropskih klubova a u trci za njegov potpis pobedio je Atletiko iz Madrida.

Krilni igrač, koji je na “Vanda Metropolitano” stigao prethodnog leta za sumu od 20 miliona evra, nije se snašao u španskoj prestonici gde je za polusezonu odigrao svega osam mečeva na kojima je većinom ulazio sa klupe.

Nakon loše polusezone Atletiko je odlučio da ga pošalje na pozajmicu u Monako gde je Portugalac uspeo da na neki način “oživi” karijeru.

O situaciji u Atletiku i svojoj ulozi u ekipi govorio je i sam igrač.

“Kada sam došao u Madrid imao sam nameru da igram, ipak nije lako ući u tim. Moj stil igre se ne poklapa sa taktičkim zamislima trenera jer ekipa igra izazito defanzivno i ne koristi mnogo krilne napadače” rekao je Martins.

Martins za Monaku u drugoj polusezoni upisao 17 nastupa na kojima je postigao četiri gola uz dve asistencije i tako pomogao ekipi da izbegne ispadanje iz lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: